Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

f.c.Kardistan Vs Σελεσάν (2ος γύρος)

"Διπρόσωπη, αλλά στο τέλος χαμογέλασε..."

Για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Σελεσάν. Παρά τις απουσίες των Τζουάνα, Κώστα και Γιώργου, όλοι πιστεύανε ότι το ματς θα είχε τυπική διαδικασία με εύκολη νίκη. Ο αγώνας τελικά είχε δύο όψεις, ευτυχώς με αίσιο τέλος. Με πρωτοεμφανιζόμενο τον επίσης Καρδιτσιώτη Alex κάτω από τα γκολπόστ (νέο πουλέν από την δεύτερη ομάδα που απέδειξε ότι άνετα μπορεί να σταθεί επάξια και στην πρώτη ομάδα) και τους Costarello, Bill, Mula και Angelo, η ομάδα ξεκίνησε κάπως νευρικά τον αγώνα. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1, ο Costarello με φοβερό πλασέ ισοφάρισε και ο Mula με δεξί συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας. Την σκυτάλη πήρε ο Angelo που με άλλα δύο προσωπικά γκολ (είχε πετύχει και το πρώτο γκολ) κατέστησε σαφές φαβορί της αναμέτρησης την f.c.kardistan.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας στον επιθετικό τομέα και εν μέρει κινδυνεύσαμε να πετάξουμε τους βαθμούς της νίκης. Δεν είχαμε καθόλου καθαρό μυαλό, η διατήρηση των θέσεων και της αγωνιστικής φιλοσοφίας πήγανε περίπατο και πάλι καλά που κρατήσαμε έστω και δύσκολα τη νίκη.Με τελικό σκορ 5-4.
Τα ευχάριστα νέα όμως ήρθανε από το προηγούμενο ματς της ημέρας, όπου οι πρωτοπόροι "199" ηττηθήκανε από την ομάδα του "Κέρκη", δίνοντας μας την ευκαρία έστω και σε ισοβαθμία να πατήσουμε κορυφή. Ας ελπίσουμε το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων να έχει και συνέχεια με την επιστροφή και των άλλων παιδιών.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: