Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Παρουσίαση νέας φανέλας

Τη νέα φανέλα της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2010 - 2011 παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η f.c.Kardistan και ο επίσημος χορηγός της ομάδας Giannakos Trans.Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Γιώργου και Bill.
Ο Bill, φυσικός αρχηγός της f.c.Kardistan δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε την εταιρεία Γιαννακός Μεταφορική για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αν δεν μας πίστευε δεν θα μας χορηγούσε, είναι σημαντικό να έχουμε μία εταιρεία σαν αυτη δίπλα μας και ελπίζουμε να σταθούμε αντάξιοι στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Θα διαφημιστεί και αυτή μέσω εμάς αλλά και εμείς θα μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.»
Σε αυτο το σημειο θα πρέπει να σημειώσουμε οτι το λογότυπο του χορηγού αλλά και το σήμα της ομάδας φιλοτεχνήθηκε από τον Bill.
Ο τερματοφύλακας της f.c.Kardistan Γιώργος δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την Γιαννακός Μεταφορική στην οικογένεια της f.c.Kardistan κι ευχόμαστε, αυτή η συνεργασία να συνδυαστεί με επιτυχίες και τίτλους"

Η
Nike θεωρεί την ομάδα της f.c.Kardistan σύμβολο, στο χώρο του 5x5 και στηρίζει αυτή την επιτυχημένη σχέση συνεργασίας εξοπλίζοντας την ομάδα με τον τελειότερο ποδοσφαιρικό εξοπλισμό. Οι εμφανίσεις ξεχωρίζουν για το σύγχρονο σχεδιασμό και την εξελιγμένη εφαρμογή των τεχνολογιών της Nike όπου χάρη στην αφοσίωση, την ανανέωση και τη λειτουργική αρτιότητα όλα τα προϊόντα συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση του αθλητή.
Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι μαύρο και χρυσό. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού, με το έμβλημα της f.c.Kardistan να δέσπόζει στο αριστερό στήθος, κάθως επίσης και ο χορηγός της ομάδας στο κέντρο της φάνελας (Giannakos Trans). Στο πίσω μέρος της εμφάνισης, διακρίνεται το λογότυπο της ομάδας πάνω από τον αριθμό του κάθε ποδοσφαιριστή.Όπως πάντα για την Nike, η τεχνολογία παίζει τον 1ο ρόλο στο σχεδιασμό των εμφανίσεων. Στις νέες φανέλες έχουν εφαρμοστεί οι τεχνολογίες Nike FIT οι οποίες απομακρύνουν δραστικά τη θερμότητα και τον ιδρώτα από το σώμα του αθλητή, ενώ ταυτόχρονα ο αέρας διαπερνά το ύφασμα και διατηρεί το σώμα δροσερό και στεγνό. Επιπλέον, προσφέρει τη μέγιστη εφαρμογή με το ύφασμα να ακολουθεί με φυσικό τρόπο τις κινήσεις του σώματος.
Το ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων θα πραγματοποιηθεί στα Play off του τουρνουά στο οποίο συμμετέχει η f.c.Kardistan, την Πέμπτη 28/1/2010 και ώρα 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: