Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs 199 (2ος γύρος)

“Με το δεξί…”

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η f.c.kardistan αν και αγωνίστηκε με τέσσερις ελλείψεις στο ματς της Πέμπτης με την ομάδα του 199.Η σύνθεση της f.c.kardistan διαμορφώθηκε ως εξής, ο Γιώργος τερματοφύλακας, Bill και Κωστής στην άμυνα και ο Costarello μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο για αυτή την αγωνιστική περίοδο Ντάφλο στην επίθεση. Το ματς ακόμα και στα χαρτιά ήταν ντέρμπυ, μιας και τις δυο αντιπάλους χώριζαν στο βαθμολογικό πίνακα μόνο δυο βαθμοί, αν στις απουσίες των Κώστα, Mula, Τζουάνα, Angelo προσθέσουμε και την αγωνιστική ανετοιμότητα της ομάδας λόγω των χριστουγεννιάτικων διακοπών τότε συμπεραίνουμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολα αλλά και ταυτόχρονα καθοριστικό παιχνίδι. Σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες της f.c.kardistan ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και επικράτησαν του αντιπάλου με σκορ 8-4 και πλέον είναι μόνοι πρώτοι και με διαφορά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στα αγωνιστικά τώρα, η f.c.kardistan μπήκε λίγο χαμένη στο γήπεδο και αρκέστηκε στο να αμύνεται σθεναρά. Μετά το πέρας του μισού ημιχρόνου και ενώ το σκορ παρέμενε στο ισόπαλο 0-0 η f.c.kardistan άρχισε την αντεπίθεση της. Με ξαφνικές αντεπιθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί με το εκπληκτικό σκορ 5-0. Το μόνο που κατάφερε ο αντίπαλος μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους ήταν να μειώσει σε 5-1. Στην επανάληψη η f.c.kardistan μπήκε λίγο νωθρά, και το πλήρωσε, καθώς δέχτηκε τη μείωση του σκορ σε 5-3, αλλά κάπου εκεί ξύπνησε και σφράγισε το παιχνίδι με το επιβλητικό 8-4.
Αξίζει να αναφερθεί ο διαπληκτισμός του Bill με παίκτη της αντίπαλης ομάδος, αλλά και με τον διαιτητή (για διαφορετικούς λόγους). Επίσης ο μικροτραυματισμός του Γιώργου δεν εμπνέει καμία ανησυχία και θα είναι παρών στο επόμενο παιχνίδι της f.c.kardistan.
Για τους λάτρεις των στατιστικών τα γκολ της f.c.kardistan σημείωσαν Bill (2), Κωστής (1), Costarello (3) και Ντάφλος (2).Όλοι οι παίχτες ήταν εκπληκτικοί σε ότι αφορά την απόδοσή τους, αλλά ο Bill ήταν αυτός που ξεχώρισε καθώς κρατούσε όλη την αμυντική γραμμή μόνος του.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: