Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Dent United (2ος γύρος)

"Εκτροχιασμός του τρένου χωρίς συνέπειες..."

Προτελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων και η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Dent United, οι οποίοι αντικατέστησαν την ομάδα των Κρητικών με σαφώς πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο γήπεδο με έξι παίχτες, αλλά έπαιξε σε όλο τον αγώνα χωρίς αλλαγή, καθώς ο Κώστας ήταν πολύ κουρασμένος και προτίμησε να μην αγωνιστεί καθόλου. Έτσι, η f.c.kardistan παρατάχθηκε με τους Γιώργο κάτω από τα γκολπόστ, Τζουάνα, Bill και Mula στην τριάδα άμυνας-κέντρου και Angelo στην κορυφή της επίθεσης.
Το ματς ξεκίνησε νευρικά και για τις δύο ομάδες και χωρίς να δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Έπειτα από μια αδράνεια στον χώρο του κέντρου, οι αντίπαλοι ανοίξανε το σκορ πηγαίνοντας στην ανάπαυλα προηγούμενοι, καθώς ο Τζουάνας σε δύο φάσεις στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.Στο δεύτερο ημίχρονο με την προώθηση του Mula, η f.c.kardistan έγινε πιο επιθετική και άρχισε να απειλεί περισσότερο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε το 2-0, αλλά γρήγορα μείωσαμε με συρτό σουτ του Mula και το ματς έγινε ντέρμπυ. Μετά από κάποιες ευκαιρίες της f.c.kardistan, οι αντίπαλοι σημειώσανε ένα πολύ όμορφο τέρμα αλλά ο Τζουάνας με άψογη εκτέλεση φάουλ μείωσε εκ νέου σε 3-2 βάζοντας φωτιά στο ούτως ή άλλως καυτό ντέρμπυ. Κι ενώ είχαμε κλείσει τους αντιπάλους στα καρέ τους και πιέζαμε πολύ για την ισοφάριση, μια απόφαση του διαιτητή-σφαγέα έγειρε την πλάστιγγα αδίκως προς τους Dent United. Σε καθαρό μαρκάρισμα του Bill, ο ρέφερι-κοράκι έδωσε πέναλτι και έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ενός συναρπαστικού αγώνα. Μέχρι τη λήξη του ματς σημειωθήκανε άλλα δύο τέρματα (ένα για κάθε ομάδα) με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 5-3 εις βάρος της f.c.kardistan. Το τρίτο γκολ σημειώσε ο Bill με εκτέλεση πέναλτυ.
Την τελευταία αγωνιστική με νίκη επί των Κουβάδων τερματίζουμε πρώτοι στον όμιλο και ξεκινάμε την φάση των νοκ-άουτ αγώνων με πλεονέκτημα. Στη φάση αυτή του πρωταθλήματος, θα εγκαινιαστούν και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, για τις οποίες θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση-παρουσίαση.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

1 σχόλιο:

ginobill7 είπε...

sto 1-0 htan to penalty re!kai egine to 2-0!