Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Κουβάδες (2ος γύρος)

"Μην σουτάρεις από μακριά..."

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων και αντίπαλος για την f.c.kardistan μας ήταν οι Κουβάδες, ομάδα που βολοδέρνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Με νίκη, η f.c.kardistan εξασφάλιζε την 1η θέση στον όμιλο, κάτι που κατάφερε πολύ εύκολα με το επιβλητικό 13-4. Η σύνθεση ήταν η εξής (και χωρίς κανονικό τερματοφύλακα): Τζουάνας, Κώστας, Mula, Bill και Angelo με όλους τους παίχτες να κάθονται διαδοχικά κάτω από τα γκολπόστ.
Το ημίχρονο έκλεισε να προηγούμαστε με 4-1 και μετά την ανάπαυλα, το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς η αντίπαλη ομάδα παράτησε τον αγώνα σε εκνευριστικό βαθμό. Κάποια στιγμή, ακούστηκε και η απίστευτη ατάκα που τιτλοφορεί και το άρθρο, όταν σε κρέμασμα του αντίπαλου τερματοφύλακα πίσω από τη σέντρα (ο οποίος είχε βγει για βοσκή έξω από την περιοχή του), οι αντίπαλοι γκρινιάζοντας μας παραινέσανε να μην σουτάρουμε από μακριά γιατί χαλάμε το παιχνίδι.
Για την ιστορία τα γκολ σημειώσανε οι Τζουάνας(2), Κώστας(2), Mula(2), Bill(3) και Angelo(4). Η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση σημειώνοντας 10 νίκες και 4 ήττες με 30 συνολικά βαθμούς και την καλύτερη επίθεση του ομίλου. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για τα νοκ-άουτ παιχνίδια στη φάση των 16 όπου θα εγκαινιαστούν και οι νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: