Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

f.c.Kardistan Vs Remal Madrid (Top 16)

"Και έρχεται ματς ζωής ή θανάτου..."

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κριθεί η τύχη της f.c.kardistan στο πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει έστω και με ένα γκολ διαφορά για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στο χθεσινό αγώνα, αν και η ατυχία μας ακολουθούσε πιστά, φτάσαμε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, η οποία δυστυχώς χάθηκε στα τελευταία 6 λεπτά του παιχνιδιού. Έτσι, όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό, όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται.
Στα του ματς τώρα, αν και ξεκινήσαμε νωθρά δεχόμενοι ένα γκολ από μακρινό σουτ (φέρει μεγάλη ευθύνη ο Γιώργος), ισορροπήσαμε και αρχίσαμε να πιέζουμε τον αντίπαλο. Κι ενώ χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιώργος, στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας.Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στους εναπομείναντες Mula, Bill, Costarello και Angelo, προστέθηκε και ο άγνωστος χ κάτω από τα γκολπόστ (πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των αντιπάλων). Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να προηγηθεί με 2-1. Τα γκολ σημειώσανε οι Costarello και Angelo έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Mula. Σε εκείνο το σημείο σημειώθηκε η φάση που άλλαξε την ισορροπία του αγώνα. Ο Bill μοίρασε την μπάλα άψογα και ο Costarello κατάφερε σε κενό τέρμα να σημαδέψει το δοκάρι. Οι αντίπαλοι αναθάρρησαν και κατάφεραν μέσα σε 3 λεπτά να πάρουν το ματς πετυχαίνοντας και γκολ που μπαίνουν κάθε 20 αγώνες (σουτ από πολύ πλάγια στο απέναντι "γάμα") με τελικό σκορ 2-3.
Ας ελπίσουμε στη ρεβάνς να είναι διαθέσιμοι και οι Τζουάνας, Κώστας και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Γιώργο που όπως ολα δείχνουν θα χάσει το λιγότερο το επόμενο ματς.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: