Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

f.c.Kardistan Vs Bikas (2ος γύρος)

"Magic Kardistan"

Μετά την διακοπή λόγω των πασχαλινών εορτών, είχαμε την έναρξη του δεύτερου γύρου για την φάση των ομίλων, με τους Καρδιτσιώτες να αντιμετωπίζουν την αξιόμαχη ομάδα των Bikas. Διπλός στόχος στο συγκεκριμένο ματς, καθώς πέραν της νίκης, η f.c.kardistan καλούνταν να κερδίσει και με περισσότερα από 4 τέρματα, για να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Έχοντας δεδομένη την απουσία του Γιώργου που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στην Πύλο, η σύνθεση διαμορφώθηκε έχοντας ως γνώμονα ότι δεν θα υπάρχει κανονικός τερματοφύλακας. Έτσι, η f.c.kardistan παρατάχθηκε με τους Goldie, Τζουάνα, Mula, Bill και Angelo, ο οποίος επανήλθε μετά την επέμβαση στο διάφραγμα.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, όπου οι Βάσκοι πραγματικά πιάσανε πολύ καλή απόδοση με πολύ καλή κυκλοφορία και αλληλοκάλυψη στο χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ διαμορφώθηκε στο 3-1, με τους Bikas να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1. Άπειρες χαμένες ευκαιρίες, ειδικά από τον Angelo, που φάνηκε να επηρεάζεται από την απουσία του στα προηγούμενα ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα δεν άλλαξε με την f.c.kardistan να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα. Μάλιστα ακριβώς με την λήξη, η διαφορά διαμορφώθηκε σε 5 τέρματα με το τελικό σκορ να είναι 7-2 υπέρ των Βάσκων.
  • Τα γκολ σημείωσαν οι Τζουάνας(2), Angelo(2), Mula(1) και Bill(2).
  • Φανταστική ποδιά από τον μαέστρο Mula πάνω στην πλάγια γραμμή του άουτ επηρεαζόμενος από τον Μέσι.
  • Άτυχος ο Bill στην κλασική πλέον κομπίνα με το κόρνερ του Mula, καθώς στον κεραυνό που εξαπέλυσε, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
  • Συνολικά 4 δοκάρια για την f.c.kardistan (σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια...)
  • Πολύ καλός ο Goldie και στον ρόλο του τερματοφύλακα.
  • Γκολ για highlights το τελευταίο, καθώς αλλάχθηκαν 7 πάσες από όλη την ομάδα, χωρίς να ακουμπήσει κανείς αντίπαλος την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα.
  • Σχεδόν σίγουρη πλέον μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που δίνει και το πλεονέκτημα ενόψει τελικής φάσης του πρωταθλήματος.
  • Ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η επέκταση της χορηγικής συμφωνίας με τον όμιλο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, θέμα το οποίο ευελπιστούν τα στελέχη της ομάδας να κλείσει σύντομα.
Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Mula.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mvp Mula!!!

Ανώνυμος είπε...

Oh Captain my Captain!