Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

f.c.Kardistan Vs Remal Madrid (Κύπελλο 2011-2012, 2η Φάση)

"Λευκή νύχτα!"

Για τη δεύτερη φάση του θεσμού του κυπέλλου η f.c.kardistan αντιμετώπισε την περασμένη Τρίτη την ομάδα των Remal Madrid κάτω από αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, μιας και το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθει κάτω από συνεχή χιονόπτωση!

Η σύνθεσή της f.c.kardistan ήταν αλλαγμένη κατά τα 3/5 μιας και τον τραυματία Mula και τον κλινήρη Angelo αντικατέστησαν οι Goldie και Θοδωρής. Οι άλλοι 3 ήταν οι κλασικοί πλέον Γιώργος, Μαχμούντ και Bill.
Η f.c.kardistan αιφνιδιάστηκε κατά την έναρξη του αγώνα μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και πιέζοντας τον αντίπαλο ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ τακουνάκι του Θοδωρή έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Bill! Η ανάπαυλα βρήκε την f.c.kardistan να προηγείται με 3-1 με τους Μαχμούντ και Bill να σημειώνουν από ένα τέρμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άρχισε και η χιονόπτωση!Κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων, αλλά φάνηκενα το διασκεδάζουν! Τελικό σκορ 6-2 για την f.c.kardistan και πρόκριση στη 3η φάση του θεσμού, με το Bill να σκοράρειδις στο δεύτερο μέρος και το Μαχμούντ τα σημειώνει ένα τέρμα!

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: