Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

f.c.Kardistan Vs Τυφάων

"Τα ντεσιμπέλ στο τέρμα..."

Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, η f.c.kardistan αντιμετώπισε τους μόνιμους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος Τυφάων. Με έξι παίχτες για να υπάρχει και η πολυτέλεια της αλλαγής, οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Μαχμούντ, Ζουπούλη, Τζουάνα, Mula και Bill.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, καθώς οι Τυφάων κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3, ανατρέποντας το προβάδισμα που είχε η f.c.kardistan ακόμη και με 2 τέρματα. Τα τρία τέρματα σημειώθηκαν από τους Μαχμούντ (2) και Τζουάνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ισοφάριση ήρθε με την λήξη.
Μετά την ολιγόλεπτη ανάπαυλα, οι Καρδιτσιώτες πήραν ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα και απέκτησαν σταδιακά μεγάλη διαφορά στο σκορ. Με επιθετικό τον Μαχμούντ σε μεγάλα κέφια και όλη την ομάδα να παίζει έξυπνα με υπομονή στην αμυντική λειτουργία της, το σκορ διαμορφώθηκε στο εντυπωσιακό 12-5. Σκοράραν όλοι οι παίχτες πλην του τερματοφύλακα Γιώργου, ενώ είδαμε αυτή τη φορά και ωραίες φάσεις όπως το τακουνάκι του Τζουάνα ή το γκολ με κεφαλιά από τον Ζουπούλη.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η νίκη επιτεύχθηκε Τρίτη και 13, ενώ τουλάχιστον οι μισοί παίχτες είχαν δει μαύρη γάτα πριν τον αγώνα. Με λίγα λόγια, δεν έπιασαν ευτυχώς οι προκαταλήψεις. Όλα τα λεφτά όμως ήρθαν από τον Goldie, ο οποίος σε ρόλο θεατή έδωσε ρέστα εμπνευσμένος από το Gordon's Gin που κατέβαζε. Μιλάμε για συνθήματα, άναρθρες κραυγές και προτάσεις που δεν ολοκληρώνονταν ποτέ. Επίσης, είχαμε και διαφωνία σε έντονο ύφος μεταξύ Μαχμούντ και Μπαλάφα για κάποια φάουλ.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ(6), Τζουάνας(2), Bill(2), Ζουπούλης(1) και Mula(1).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Ζουπούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: