Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

f.c.Kardistan Vs Κέρκης

"Ανατροπή και τρεις βαθμοί"

Χωρίς αλλαγή αυτή τη φορά και με την πιο κλασική σύνθεση, δηλαδή τους Γιώργο, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo, η f.c.kardistan αντιμετώπισε τη νεανική ομάδα "Κέρκης" στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ μουδιασμένο για τους Καρδιτσιώτες, με αποτέλεσμα οι γρήγοροι πιτσιρικάδες της αντίπαλης ομάδας να προηγηθούν με 2-0. Ευτυχώς, πριν την ανάπαυλα το ματς ήταν ισόπαλο, καθώς ο Angelo αρχικά πλάσαρε εύστοχα έπειτα από ασίστ του Μαχμούντ για το 2-1 και στη συνέχεια ο Bill εκμεταλλεύθηκε άψογα το κόρνερ του Mula για να φέρει το ματς στα ίσα.Το δεύτερο ημίχρονο είχε νεύρα, ένταση, δοκάρια και συναρπαστικό φινάλε. Ο Bill στάθηκε άτυχος όταν το σουτ που εξαπέλυσε πίσω από τη σέντρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το κάθετο δοκάρι στέρησε από τον Μαχμούντ την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην f.c.kardistan. Τελικά, από κόρνερ του Mula ένα λεπτό πριν τη λήξη, ο Μαχμούντ με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ των Βάσκων, χαρίζοντας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δεν έλειψε η ένταση με τον άρχοντα του αγώνα για κάποια δυνατά μαρκαρίσματα. Λίγο έλειψε να τιναχτεί το ματς στον αέρα αλλά ευτυχώς δεν είχαμε παρατράγουδα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: