Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Ταλιατέλες

"Και στις κακές μέρες, κερδίζει"

Με 15 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας της Τρίτης, καθώς οι 3 από τους 5 παίχτες της f.c.kardistan κόλλησαν για αρκετή ώρα σε μαγικό μποτιλιάρισμα που μόνο η Αθήνα μπορεί να προσφέρει. Για απόσταση μισής ώρας, χρειάστηκαν 70 λεπτά ( ούτε στην Λαμία να πηγαίναμε) και κάτι τέτοιες στιγμές αναπολούμε τα τιμημένα πάτρια εδάφη ακόμη πιο έντονα.
Χωρίς ζέσταμα και αναγνωριστικές κινήσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά του ματς, με τις Ταλιατέλες να παίζουν οπισθοχωρημένα και προσεχτικά. Ανοιχτοί διάδρομοι ούτε για δείγμα, και η παγίδα ήταν εύκολο να στηθεί. Μαγική κάθετη μπαλιά του Mula στον Angelo, ο οποίος με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Σχεδόν άμεσα, η αντίπαλη ομάδα ισοφάρισε με σουτ από πλάγια θέση και το ημίχρονο έληξε 1-1. Χαρακτηριστική μ@$¥*ία τα πολλά φάουλ (συνήθως του Bill) και παραλίγο από το πουθενά θα είχαμε πέναλτι (στα 6 φάουλ).

Στην επανάληψη χρειάστηκε μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Μαχμούντ για να ξεκλειδώσει η πολυπρόσωπη άμυνα της αντίπαλης ομάδας. Αφού πέρασε δύο παίχτες σαν σταματημένους, έστειλε την μπάλα στο αριστερό "γάμα" της εστίας για το 2-1. Ο κλειδαράς Μαχμούντ έδωσε και την ασίστ στον Angelo για το 3-1, ενώ οι Ταλιατέλες απλώς μειώσανε στο τελικό 3-2 (ευθύνη του Bill).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο εκπληκτικός επιστήμονας αντίπαλος, που τουλάχιστον 865 φορές πήγε να κλαδέψει από πίσω. Όταν δε, έσπρωξε τον Γιώργο ώστε να κόψει αντεπίθεση, άκουσε τα γαλλικά που έπρεπε και ηρέμησε. Του απονέμουμε τον τίτλο "χρυσό δρεπάνι 2012".

Η εμφάνιση δεν ήταν καλή, αλλά όπως είπε και ο ρέφερι Βασίλης, με σύνεση και προσοχή αποφεύχθηκε μια γκέλα. Εκθείασε μάλιστα τον capitano Mula για την ηρεμία που έδωσε στην ομάδα όταν έπρεπε. Έβδομη νίκη σε 7 αγώνες και πρώτη θέση με το απόλυτο των 21 βαθμών. Το σερί διευρύνεται και είναι αφιερωμένο στον χορηγό της ομάδας Δημήτρη Γιαννακό για την ονομαστική του εορτή.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "σατανάκος - κλειδαράς - στεγνώνω σε μισό λεπτό" Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: