Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Ταλιατέλες (2ος γύρος)


"Γκέλα; Όχι, δεν θα πάρουμε"

Με τα μέσα μεταφοράς να έχουν μαζικές απεργίες και υπό τον φόβο καθυστερημένης προσέλευσης, οι παίχτες της f.c.kardistan οργανώσανε πλάνο από νωρίς. Ο Γιώργος παρέλαβε τον Mula με το μηχανάκι από Καισαριανή κι έτσι, όλη η ομάδα έφτασε στο γήπεδο έγκαιρα.

Το πρόγραμμα του ομίλου έχει διαμορφωθεί κάπως αλλόκοτα κι έτσι το ματς της 8ης αγωνιστικής διεξήχθη κόντρα στον αντίπαλο της προηγούμενης εβδομάδας, δηλαδή κόντρα στις Ταλιατέλες. Ο Angelo έχοντας κανονίσει να πάει στο ματς του διορισμένου ψευτοπρωταθλητή για το Champions League ήθελε να φύγει πριν τη λήξη του αγώνα για να προλάβει. Τελικά, σαν καλό παιδί έκατσε μέχρι το τέλος και συνέβαλε σε μια άλλη νίκη για τους Καρδιτσιώτες.
Η νίκη ήρθε με πιο εύκολο τρόπο σε σχέση με την προηγούμενη Τρίτη, με τον Doctor να παίρνει την θέση του Μαχμούντ που ξέμεινε στα πάτρια εδάφη. Στο πρώτο ημίχρονο, ξεχώρισε η έκρηξη του Bill για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις (ο ρέφερι είναι λιγάκι ντεφορμέ) αλλά και τα δύο υπέροχα τέρματα που σημείωσε. Ειδικά στο δεύτερο τέρμα, κινήθηκε σαν τον μεγάλο Ρουντ Φαν Νίστελροι. Σκορ ημιχρόνου 3-1 και στα highlights η φοβερή διπλή επέμβαση του Γιώργου.

Μετά την ανάπαυλα, η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα με τις Ταλιατέλες να αστοχούν σε πέναλτι. Ο Bill σημείωσε το 4-1 με ωραίο ευθύβολο σουτ, ενώ λίγο αργότερα έχασε την ευκαιρία του αγώνα σε μια φάση που Mula και Angelo κρύψανε το τόπι. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, διακρίναμε έλλειψη καθαρού μυαλού στη διαχείριση του προβαδίσματος από τους παίχτες της f.c.kardistan οι οποίοι τρέχανε μπροστά λες και ήταν πίσω στο σκορ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 5-3, με τον Angelo να προσθέτει δύο τέρματα στα τρία του Bill και να κάνει δηλαδή τα τρία-δύο...

Όλα τα λεφτά τα gossip news που μοιράστηκε ο Bill με τους συμπαίχτες του. Ε ρε τι γίνεται μέσα στα κανάλια...δεν μπορούμε δυστυχώς να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες. Ανανεωμένος ο Doctor μετά το 5μερο στην Καρδίτσα και τα πολλά τάπερ με σπιτικό φαγητό που κουβάλησε. 

Mvp αναδείχθηκε "το μέλος του star system" Bill, αλλά και το σερί για την f.c.kardistan που διευρύνεται στις 8 νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: