Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs Αίσωπος


"Σταθερά και αμείωτα"

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι τρέχει από την αρχή του πρωταθλήματος η f.c.kardistan. Οι Καρδιτσιώτες αντιμετώπισαν την σχετικά αδύναμη ομάδα του Αισώπου και, όπως ήταν φυσιολογικό, σημείωσαν την 9η συνεχόμενη νίκη τους. 

Η σύνθεση της f.c.kardistan οριστικοποιήθηκε μόλις μία ώρα πριν το ματς, καθώς ο Τάσος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πλαισίωσε τους Γιώργο, Mula, Bill και Angelo. Ο Μαχμούντ απουσίαζε δικαιολογημένα καθώς είχανε κάνει εργασία για το μεταπτυχιακό (αχ αυτές οι σπουδές), όπως και ο Doctor που ήταν άρρωστος αλλά είχε και γενέθλια ( πολύχρονος να είναι ο γιατρός και να μην αρρωσταίνει). Ο Τζουάνας αντίθετα δεν έδωσε σημεία ζωής και πήρε κίτρινη κάρτα από το επιτελείο της ομάδας.
Στα του αγώνα τώρα, δεν χρειάζεται να γράψει κανείς πολλά. Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, η οποία επιβεβαιώθηκε και από το τελικό σκορ. Η f.c.kardistan νίκησε με 13-4 (σκορ ημιχρόνου 8-2), με τους παίχτες της να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. 
Ο Angelo βρέθηκε σε μεγάλα κέφια και σημείωσε 7 τέρματα, δύο από τα οποία ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακά. Ο Bill στην αρχή του αγώνα βομβάρδιζε με δυνατά σουτ, ενώ Mula και Τάσος κατέβαζαν την μπάλα άψογα. Ο Γιώργος δεν κουράστηκε καθόλου, σε σημείο που δεν ήξερε αν πρέπει να μπανιαριστεί ή όχι. Τελικά, αποφάσισε να μπει στις ντουζιέρες με τον Bill και να κάνουν μαζί σαν καλά αδελφάκια το μπανάκι τους. 
Στα αξιοσημείωτα του ματς, το χαμένο πέναλτι από την ομάδα του Αισώπου (στις τρεις τελευταίες φορές που οι αντίπαλες ομάδες κέρδισαν πέναλτι, ο Γιώργος δεν το τρώει το μπαλάκι), όπως επίσης και ο στιγμιαίος τραυματισμός του ρέφερι Βασίλη σε "ευαίσθητη" περιοχή. 
Τα γκολ σημείωσαν εκτός του Angelo (7), οι Τάσος(1), Mula(1) και Bill(4).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο "bomber" Angelo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: