Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

f.c.Kardistan Vs La Frappe


"Φουλ του 10..."

Αποτελεί πραγματικά μυστήριο το πότε θα γκελάρει η f.c.kardistan, μιας και ούτε στο ματς της 10ης αγωνιστικής οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να κόψουν βαθμούς. Αυτή τη φορά, οι Καρδιτσιώτες αντιμετώπισαν τους La Frappe και έφτασαν στη νίκη πολύ άνετα με το εντυπωσιακό 10-2.

Το ματς διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου τους Γιώργο, Μαχμούντ, Mula, Bill και Angelo να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. Από το πρώτο κυριολεκτικά λεπτό παρατηρήσαμε ανελέητο βομβαρδισμό με μπροστάρη τον Angelo. Ο επιθετικός της ομάδας δεν χόρταινε να σουτάρει από παντού, βάζοντας κάποια γκολ από πολύ πλάγια θέση. 
Ο Mula οργάνωνε με μαεστρία το παιχνίδι και πήρε τα εύσημα από τον ρέφερι μετά το τέλος του αγώνα. Ο Μαχμούντ άψογος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ενώ ο Bill όργωσε την δεξιά πλευρά. Ο Γιώργος κωλοβάρεσε άλλη μια φορά, αφού η πίεση από τους αντιπάλους ήταν μηδαμινή κι έτσι έκανε μπανάκι για το τυπικό. Τα γκολ σημείωσαν οι Angelo(6), Bill(2) και Μαχμούντ(2).

Κάποια στιγμή κι ενώ το σκορ ήταν στο 5-1, ακούστηκε από παίχτη της αντίπαλης ομάδας να λέει στον ρέφερι: "Καλά, σε τι όμιλο μας βάζουν να παίξουμε;". Πολύ ωραία φάση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Bill να εκτοξεύει ρουκέτα από μακριά και την μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι. 

Στα αποδυτήρια, ο Γιώργος παραπονιόταν ότι έχει καταντήσει λαντζιέρης του Bill, ενώ ο Μαχμούντ κατέρριψε άλλη μια φορά τα χρονόμετρα, στεγνώνοντας σε 0,7 δευτερόλεπτα. Εύθυμο κλίμα λόγω των 10 νικών και μακάρι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε  ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: