Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

f.c.Kardistan Vs Κονιόρδοι (2ος γύρος)

"Εμβόλιμη ήττα"

Μετά από πολύ καιρό, η f.c.kardistan αγωνίστηκε Πέμπτη ώστε να καλύψει τον δεύτερο αγώνα εναντίον των Κονιόρδων που είχε αναβληθεί. Ο αντίπαλος, δυνατός με πολυεθνική σύνθεση, και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλος. 

Λίγες ώρες πριν το ματς και ο πέμπτος παίκτης δεν είχε οριστικοποιηθεί. Ο Μαχμούντ είχε θεατρική παράσταση στο σχολείο, ο Τζουάνας μάλλον θα κατάστρωνε επιχειρησιακά σχέδια ως άλλος Επιθεωρητής Κλουζώ και ο Doctor απλά δεν μπορούσε. Τελικά ο παίχτης πασπαρτού του γηπέδου και παλιός γνώριμος Δημήτρης προσέφερε τις υπηρεσίες του.
Το πρώτο ημίχρονο είχε διακυμάνσεις στο σκορ με την f.c.kardistan να προηγείται κάποια στιγμή με 2-1, αλλά τους Κονιόρδους να σημειώνουν δύο απανωτά γκολ στα τελευταία λεπτά. Σίγουρα αρνητικό ρόλο έπαιξε και η έλλειψη τακτικής παιδείας από τον Bill ο οποίος είχε μείνει κάπου μπροστά να περιφέρεται.


Μετά την ανάπαυλα, έγινε μια συγκινητική προσπάθεια από τους Καρδιτσιώτες αλλά με αρνητικό αποτέλεσμα. Αντικειμενικά, οι Κονιόρδοι βρέθηκαν σε καλύτερη μέρα και δίκαια κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ήττα ήρθε με τελικό σκορ 4-7 και μάλλον μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική και όχι εκτός προγράμματος. Στα αρνητικά, ο υπέρμετρος εκνευρισμός του Angelo που τα έβαλε με τον ρέφερι Βασίλη και έχασε το δίκιο του με την απόφαση να αποχωρήσει για τα τελευταία λεπτά.

Από ένα τέρμα σημείωσαν οι Bill, Mula, Angelo και Δημήτρης. Το γκολ του Δημήτρη ουσιαστικά είναι αυτογκόλ των αντιπάλων, αλλά θα του το πιστώσουμε επειδή έκανε την κούρσα και την τελική προσπάθεια.

Mvp αναδείχθηκε ο Γιώργος, που με τις αποκρούσεις του κράτησε ζωντανούς τους "Βάσκους" σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: