Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

f.c.Kardistan Vs Vroma (2ος γύρος)

"Έδειξε χαρακτήρα…"

Ο αγώνας της Τρίτης με αντίπαλο τους Vroma ήταν φαινομενικά εύκολος μιας και ο πρωτοπόρος του ομίλου, η f.c.kardistan θα έπρεπε να κερδίσει σχετικά εύκολα την τελευταία ομάδα αυτού… με την ίδια λογική μάλλον μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες της f.c.kardistan, κάτι που δεν τους βγήκε σε καλό, μιας και κατάφεραν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σύνθεση της f.c.kardistan ήταν η πλέον συνηθισμένη, με του fantastic5, Hi5, ή όπως αλλιώς θέλετε: Γιώργο, Μαχμούντ, Mula, Bill και Angelo.

Η f.c.kardistan μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, αλλά να σημειωθεί ότι ήταν και αρκετά άτυχη. Επέτρεψε στον αντίπαλο να της κάνει αρκετές φάσεις, και πάλι καλά που ήταν και ο Γιώργος ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σε μια αμυντική γραμμή που πελαγοδρομούσε. Με το σφύριγμα της ανάπαυλας η f.c.kardistan βρέθηκε να ηττάται με 0-2 χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ ούτε μία από τις πολλές ευκαιρίες που έκανε.

Στο δεύτερο μέρος, και μετά την κουβέντα που είχαν μεταξύ τους τα μέλη της ομάδας, η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή του σκορ! Ο στόχος της επετεύχθη μιας και το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την f.c.kardistan να είναι .να είναι νικήτρια με 5-3.

Τα γκολ σημείωσαν , Μαχμούντ(1), Bill(3) και Angelo(1).

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Bill είχε τέσσερα δοκάρια στον αγώνα, και ότι ο Angelo ήταν χαρακτηριστικά άστοχος.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: