Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

f.c.Kardistan Vs Λουκουμάδες (3ος γύρος)

"Τρίτη και φαρμακερή..."

Για τρίτη φορά η μοίρα έφερε στο δρόμο της f.c.kardistan την ομάδα των Λουκουμάδων. Αυτό έγινε προφανώς γιατί ο Μπάμπης, ως υπεύθυνος κατάρτισης του προγράμματος, κάτι δεν υπολόγισε σωστά. Οι Καρδιτσιώτες, με νωπές τις μνήμες από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν 14 βράδια, ήθελαν τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.
Ο αγώνας ξεκίνησε κάπως στραβά για την f.c.kardistan, με κύρια αιτία το γεγονός ότι Mula και Bill δεν πρόλαβαν να κάνουν ζέσταμα. Οι Λουκουμάδες προηγήθηκαν με 3-1, αλλά ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Angelo ισοφάρισε και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή δεν ήταν άλλη από την f.c.kardistan. Ο Μαχμούντ γύρισε στα μετόπισθεν, όντας κουρασμένος από το ταξίδι Καρδίτσα-Αθήνα, και ο Mula ανέβηκε στα χαφ. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική επικράτηση με 9-3, που σημαίνει ότι το σερί στο σκορ έφτασε το 8-0. Να σημειωθεί ότι ο Angelo σημείωσε συνολικά 4 τέρματα, όλα με το αριστερό μυτάκι! Μάλλον μελέτησε πολύ τον τιτανομέγιστο Romario. Επίσης, εντυπωσιακό το πλασέ αλά Νταβίντ Ζινολά του capitano στο 5-3 αλλά και πολύ καλή η προσπάθεια του Γιώργου στα τελευταία λεπτά να σκοράρει. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Γιώργου. Ο Bill (με το νέο παρατσούκλι "Ζίζι-Νέλο") δεν έκανε μπανάκι για να παίξει και δεύτερο ματς στον Κολωνό.

Τα γκολ σημείωσαν, Μαχμούντ(1), Mula(2), Bill(2) και Angelo(4).

Mvp αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία ο "capitano" Mula.

Δεν υπάρχουν σχόλια: