Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

f.c.Kardistan Vs Μοϊκανοί (2ος γύρος)

" Έπαιξε σαν ομάδα"

Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα και την γκέλα κόντρα στους Λουκουμάδες, η f.c.kardistan ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και κυρίως στις καλές εμφανίσεις. Αντίπαλος η ομάδα των Μοϊκανών, η οποία στο ματς του πρώτου γύρου είχε προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Όλα προμήνυαν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι Γιώργος, Μαχμούντ, Mula, Bill και Angelo είχαν διαφορετική άποψη.

Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, οι Καρδιτσιώτες δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο, το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 4-1 υπέρ της f.c.kardistan. Πολύ καλά μαρκαρίσματα από τον Bill σε αυτό το διάστημα, καθώς έβγαινε πρώτος στην μπάλα και έδινε τη δυνατότητα για αντεπίθεση. 

Έχοντας πάθει και μάθει από την προηγούμενη αγωνιστική, η f.c.kardistan δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι ούτε στο β' μέρος. Διάθεση για τρέξιμο, σωστή κίνηση στο χώρο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των "Βάσκων" οι οποίοι έφτασαν τελικά σε μία άνετη νίκη με 11-4. Σκοράρανε όλοι οι παίχτες (πλην Γιώργου φυσικά) ως εξής: Mula(1), Bill(3), Angelo(3) και Μαχμούντ(4).

  • Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος έχει αναλάβει και ρόλο στυλίστα στην ομάδα, καθώς σχολίαζε τον όγκο στα μαλλιά του capitano προτρέποντας τον να κουρευτεί. 
  • Ολιγόλεπτη αναμονή μετά το ματς ώστε να αδειάσουν τα αποδυτήρια από άλλη ομάδα, η οποία προφανώς δεν γνωρίζει ότι δικαιωματικά κουμάντο κάνουν εκεί μόνο οι Καρδιτσιώτες. 
  • Ντεφορμέ ο Bill στις μουσικές του επιλογές κατά την επιστροφή στο σπίτι.


Mvp μετά από ψηφοφορία  αναδείχθηκε ομόφωνα ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: