Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

f.c.Kardistan Vs Αργόσχολοι

"Περίπατος..."

Μετά από ένα σερί δύσκολων αγώνων η f.c.kardistan κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους Αργόσχολους, μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με αυτές που αντιμετώπισε τον τελευταίο μήνα και σίγουρα μια ομάδα από τις ασθενέστερες του πρωταθλήματος..Ταυτόχρονα με τον αγώνα της f.c.kardistan διεξάγονταν και το Ισπανικό “el clásico” κάτι που δυσκόλεψε αρχικά τα μέλη της αποστολής της f.c.kardistan να προσεγγίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του “Marrousi Athletic Club” μιας και το parking του γηπέδου ήταν κατάμεστο από αυτοκίνητα φιλάθλων των “μοδάτων” Καταλανών και των μισητών βασιλοφρόνων.
Η f.c.kardistan κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με την πεντάδα “clásico”, δηλαδή τους Γιώργο, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo. Η τακτική που ακολούθησε ήταν κάπως διαφοροποιημένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, μιας και ο Bill, αυτοβούλως, αγωνίστηκε στην επίθεση! Κάτι που παραβαίνει την ιεραρχία της ομάδας, μιας που αρμόδιοι για την τακτική της είναι το δίδυμο Γιώργος – Mula.

Στον αγώνα τώρα, η f.c.kardistan μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη, χωρίς να δώσει περιθώρια στη αντίπαλη ομάδα. Έτσι βρέθηκε να προηγείται από νωρίς  με 5-0. Στη συνέχεια η f.c.kardistan χαλάρωσε τον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα να δεχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα τρία τέρματα, και τις δυο να οδηγούνται στην ανάπαυλα με σκορ 6-3 υπέρ της f.c.kardistan.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά, οι παίκτες της f.c.kardistan διασκέδασαν το παιχνίδι, χωρίς να ακολουθούν ούτε κατά το ελάχιστο κάποιους τακτικούς κανόνες. Τελικό σκορ 12-6 υπέρ των "Βάσκων" κάτι που σήμαινε την 18η νίκη σε 20 αγώνες για την f.c.kardistan.

Τα γκολ σημείωσαν οι Bill(5), Angelo(4) και Μαχμούντ(3).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο “capiitano” Mula, μιας και οργάνωσε μαεστρικά το παιχνίδι για τους Καρδιτσιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: