Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

f.c.Kardistan Vs Club Beerz

"Κόντρα  στο κατενάτσιο..."

Μια από τις χειρότερες ποιοτικά ομάδες αντιμετώπισε η f.c.kardistan την Τρίτη 02/04/2013, την ομάδα των Club Beerz. Στα πλάνα του αντιπάλου της f.c.kardistan δεν υπήρχε καμία διάθεση για δημιουργία, απλά δίνανε άπλετο χώρο και προσπαθούσαν να κρατάνε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ίσως, με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να κάνουν κάποιες νίκες που τους επιτρέπουν να είναι 10οι στην βαθμολογία και όχι σε πιο χαμηλές θέσεις.
Με την κλασική της σύνθεση αγωνίστηκε για μια ακόμα φορά η f.c.kardistan, δηλαδή  με τους Γιώργο, Μαχμούντ, Bill, Mula και Angelo. Κατάφερε να προηγηθεί από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, προβάδισμα το οποίο διατήρησε καθόλη τη διάρκειά του. Το ημίχρονο βρήκε τους Καρδιτσιώτες να προηγούνται με 4-2, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 7-3.

Δεν είναι δυνατόν να βγουν συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι, μιας και η ομάδα αγωνίστηκε εντελώς ελεύθερα, χωρίς να ακολουθήσει κάποια συγκεκριμένη τακτική. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Bill στο δεύτερο μέρος δεν γύρισε ποτέ πίσω από τη σέντρα, εφαρμόζοντας άριστα τον ρόλο του "περπτερά". Ο Μαχμούντ έπαιξε, όντας κουρασμένος, πιο πίσω και από εκεί οργάνωνε το παιχνίδι της ομάδας. Φανταστικό πλασέ από τον Mula στο πρώτο μέρος από πολύ πλάγια θέση και αξιοσημείωτο το passing game που εφαρμόσανε οι παίχτες της f.c.kardistan σε κάποια σημεία του παιχνιδιού αλλάζοντας την μπάλα με μέθοδο tiki-taka. Αλλά το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα, η παθητική προσέγγιση της αντίπαλης ομάδας στον τρόπο παιχνιδιού της.

Τα γκολ σημείωσαν οι Mula(1), Angelo(3), Bill(2) και Μαχμούντ(1).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Μαχμούντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: