Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

f.c.Kardistan Vs Πήγασος (Κύπελλο, top16, 3rd leg)


"Ηρωικός και άδικος αποκλεισμός"

Το Σάββατο 20/04/2013 διεξήχθη στο Μαρούσι το τρίτο και καθοριστικό ματς μεταξύ της f.c.kardistan και του Πήγασου για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι και τα δύο ματς είχαν οδηγηθεί σε παράταση και πέναλτι.

Με γνώριμη την απουσία του Μαχμούντ ελέω σαββατοκύριακου, οι Καρδιτσιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν και μια απουσία της τελευταίας στιγμής. Ο Γιώργος, έπηξε στην δουλειά σαββατιάτικα, έκανε τοπογραφικές μετρήσεις σε 2-3 νομούς της χώρας και τελικά δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στο γήπεδο.  Έτσι, την θέση του τερματοφύλακα πήρε ο Γιάννης, παίχτης ανακάλυψη του διοργανωτή Μπάμπη.  Οι υπόλοιποι της σύνθεσης ήταν οι Mula, Bill, Gotzis και Angelo.
 Οι δύο αντίπαλες ομάδες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι είναι ισοδύναμες , βαδίζοντας χέρι με χέρι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Angelo βρέθηκε επιθετικά σε πολύ καλή μέρα σημειώνοντας τρία υπέροχα τέρματα, με το τελευταίο να ξεχωρίζει λόγω δυσκολίας και εκτέλεσης (φοβερό αριστερό βολέ από πολύ πλάγια θέση). Το αμυντικό δίδυμο Mula και Bill δεν είχε κανένα πρόβλημα σε μονομαχίες δύο εναντίον δύο, αλλά η ζημιά γινόταν από τον έξτρα παίχτη που έβγαζε ο Πήγασος στα άκρα. Λίγο πριν το τέλος ο Bill έδωσε το προβάδισμα με 4-3, ενώ είχε και φοβερή ευκαιρία να κάνει το 5-3 με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει λίγο έξω από την γραμμή του τέρματος. Επίσης, ο ρέφερι Βασίλης έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι πάνω στον Gotzi, με αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία στον Πήγασο να ισοφαρίσει σε 4-4 και να οδηγήσει το ματς σε άλλη μία παράταση. Εκεί δυστυχώς, οι Καρδιτσιώτες δεν άντεξαν στην πίεση και δεχόμενοι δύο τέρματα, αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού με ψηλά το κεφάλι.

Συμπέρασμα που βγήκε και από τους τρεις αγώνες, είναι ότι οι δύο ομάδες ήταν πραγματικά ισάξιες. Ίσως με την παρουσία του Μαχμούντ (ή έστω του Γιώργου στο τελευταίο ματς), η πρόκριση να πήγαινε στην f.c.kardistan. Κρίμα, γιατί χάθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσουν οι παίχτες της το ταξίδι στην Μύκονο μέσα στο καλοκαιράκι. Δεν πειράζει, ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, με την ευχή η πρώτη θέση στον όμιλο να ανταμειφθεί με φοβερή πορεία και στα play-offs.

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Bill.

Δεν υπάρχουν σχόλια: