Τρίτη 9 Απριλίου 2013

f.c.Kardistan Vs Πήγασος (Κύπελλο, top16, 2nd leg)

"Ρώσικη ρουλέτα μέρος δεύτερο"

Το ραντεβού για την δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ f.c.kardistan και Πήγασου ορίστηκε για το Σάββατο στις 19:30. Με δεδομένη την απουσία του Μαχμούντ (που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική με τα χρώματα της Argentina), οι ιθύνοντες στράφηκαν στον Τζουάνα, ο οποίος όμως είχε να πάει σε γάμο και μας έστειλε στον κουβά για άλλη μια φορά. Την λύση έδωσε ο Gotzis, πρόταση που εισηγήθηκε ο Bill και τελικά αποδείχθηκε σωστότατη.

Με υπομονή και προσήλωση στην αλληλοκάλυψη, η f.c.kardistan κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου, αν και λίγο έλειψε να πληρώσει τα πολλά φάουλ με τον καταλογισμό πέναλτι (άλλο ένα φάουλ και η μπάλα θα στηνόταν απέναντι από τον Γιώργο). Το τέρμα σημείωσε ο Angelo με αριστερό διαγώνιο σουτ, ενώ ευκαιρία είχε και ο Gotzis για το 2-0 αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον εντυπωσιακό για άλλη μια φορά αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το δεύτερο μέρος είχε σενάριο θρίλερ, με την εξέλιξη στο σκορ να είναι δραματική. Οι Καρδιτσιώτες κατάφεραν να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα τριών τερμάτων με 4-1, με Angelo και Gotzis να σημειώνουν τα γκολ. Ειδικά, το τέρμα του Angelo στο 4-1 ήταν φανταστικό, δείγμα της αυταπάρνησης και της θέλησης για νίκη. Κάπου εκεί άρχισε η τρομερή κούραση να κάνει την εμφάνισή της, ο Πήγασος άρχισε να ρισκάρει παίζοντας φουλ επίθεση και με φρέσκους παίχτες, και το σκορ ροκανίστηκε με την εκπνοή της κανονικής διάρκειας για το 4-4. Στο ένα γκολ ακέραιη ευθύνη έχει ο Γιώργος (που γενικά έκανε καλό ματς), καθώς δέχτηκε το τέρμα από πολύ πλάγια θέση και στην κλειστή του γωνία. 

Στην πεντάλεπτη παράταση, το ψυχολογικό πλεονέκτημα ήταν με την μεριά του Πήγασου, κάτι που φάνηκε να επιβεβαιώνεται από το προβάδισμα στο σκορ. Ο Mula προσπάθησε να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα, κι ενώ όλα έδειχναν ότι η πρόκριση θα έκανε φτερά, ο Gotzis με κεραυνό στο γάμα (έπειτα από ασίστ του Bill, ο οποίος στην αρχή της φάσης έχει κάνει μαγική ντρίπλα)  έστειλε τις δύο ομάδες στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι. 

Αυτή τη φορά, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι παίχτες της f.c.kardistan καθώς επικράτησαν με 3-2 στα πέναλτι. Από την πλευρά του Πήγασου, αυτός που αστόχησε ήταν ο τερματοφύλακας, ενώ τα τρία εύστοχα πέναλτι εκτελέστηκαν κατά σειρά από τους Gotzis, Angelo και Bill. Φανταστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με όλους τους συμμετέχοντες να είναι κατενθουσιασμένοι. Η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί σε τρίτη αναμέτρηση, που προμηνύεται για άλλη μια φορά αμφίρροπη.

Τα γκολ στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση σημείωσαν οι Angelo (3) και Gotzis (2).

Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Gotzis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: