Τρίτη 23 Απριλίου 2013

f.c.Kardistan Vs Λουκουμάδες (Φιλικό)

"Προετοιμασία με φιλικό"

Βαδίζοντας προς τις τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου, τα κλασικά φαινόμενα ανοργανωσιάς κάνουν την εμφάνισή τους. Ομάδες που έχουν μείνει χαμηλά στη βαθμολογία, δεν κατεβαίνουν στους εναπομείναντες αγώνες και χαλάνε την οργάνωση του πρωταθλήματος.

Η f.c.kardistan, όντας πρώτη ως τώρα, πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο και συνέχισε την προετοιμασία της για κύπελλο και play-off με φιλικό αγώνα κόντρα στους Λουκουμάδες. Να σημειωθεί ότι θεατής σε όλη την αναμέτρηση ήταν ο παλιός γνώριμος Άλκης, γνωστός και ως "αντιπρόεδρος".
Στα του αγώνα τώρα, οι Καρδιτσιώτες παρατάχθηκαν με τους Γιώργο, Δημήτρη, Μαχμούντ, Mula και Bill. Ο Angelo επισκέφθηκε τα πάτρια εδάφη για να παρευρεθεί σε γάμο (φήμες ότι χόρευε σαν τρελός με τα βαριά κλαρίνα, ελέγχονται για την ορθότητά τους) ενώ ο Τζουάνας για άλλη μία φορά έριξε άκυρο χωρίς να νιώθει τύψεις.

Το ημίχρονο βρήκε μπροστά την f.c.kardistan με 3-2. Οι Λουκουμάδες είχαν προσωρινά προηγηθεί με 2-1, αλλά ο Bill με δύο προσωπικά γκολ (το ένα με πέναλτι) ανέτρεψε το σκορ. Μετά την ανάπαυλα, είδαμε και τις δύο ομάδες να χαλαρώνουν στην άμυνα και να σημειώνονται περισσότερα τέρματα. Ο Μαχμούντ βρέθηκε σε κακή μέρα, ενώ κάποια ατομικά λάθη του Δημήτρη στοίχισαν στην ομάδα με ισάριθμα γκολ. Τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία 7-7, με μελανό σημείο το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Μαχμούντ στην τελευταία φάση του ματς. Χαρακτηριστική η ατάκα του παθόντα "φταίω εγώ που έπαιζα σαν κυρία"...

Τα γκολ σημείωσαν οι Μαχμούντ(3) και Bill(4). Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο κρίσιμο ματς κυπέλλου κόντρα στον Πήγασο, με το νικητή να περνά στα προημιτελικά του θεσμού.

Παρασκήνιο από τα αποδυτήρια: ο Bill εκτόξευσε πύραυλο αερίων χειρότερο και από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και της Βόρειας Κορέας. Απορούμε όλοι τι μπορεί να έφαγε ώστε να βγει αυτή η ευωδία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: