Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

f.c.Kardistan Vs Coinflip (Κύπελλο 2011-2012, 3η Φάση, 1ος Αγώνας)

"Μικρό προβάδισμα"

Μετά την πρόκριση επί της Remal Madrid, η f.c.kardistan κληρώθηκε να αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τους Coinflip. Η πρώτη αναμέτρηση διεξήχθη μόλις 48 ώρες μετά το προηγούμενο ματς κι έτσι ο παράγοντας κούραση θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στις προσπάθειες των παιχτών.
Μία μόλις αλλαγή σε σχέση με το ματς της Τρίτης, καθώς ο Tcitc (με τα trendy μοβ παπούτσια του) αντικατέστησε τον Θοδωρή, πλαισιώνοντας τους Γιώργο, Μαχμούντ, Goldie και Bill. Σε ρόλο θεατή αλλά και προπονητή είδαμε τον αρχηγό, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και θ α είναι έτοιμος πολύ σύντομα.
Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, μιας και σε κόρνερ των αντιπάλων η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της f.c.kardistan και κατέληξε στα δίχτυα του Γιώργου. Η τάξη αποκαταστάθηκε γρήγορα με τον Μαχμούντ να σκοράρει δύο πανέμορφα τέρματα πριν το ημίχρονο δίνοντας προβάδισμα με 2-1 στους Καρδιτσιώτες. Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Goldie να ηγείται της αμυντικής λειτουργίας και τους Bill και Tcitc να ανεβαίνουν από τις πτέρυγες. Οι ευκαιρίες σαφώς ήταν περισσότερες για την f.c.kardistan, αλλά μόνο δύο μετουσιώθηκαν σε γκολ από τον Μαχμούντ. Οι Coinflip εκμεταλλεύθηκαν τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν, μειώνοντας σε 4-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Πλέον, όλα ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού κι ας ελπίσουμε οι Καρδιτσιώτες να κρατήσουν το ισχνό προβάδισμα του χθεσινού αγώνα.


Mvp μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Goldie.

1 σχόλιο:

ginobill7 είπε...

O Goldie αν εξαιρεσουμε την φαση του 1ου γκολ έπαιξε συγκλονιστική άμυνα!